Poděkování a informace

Vážení vlastníci,

se spol. Yvex jsme provedli detailní kontrolu úpravy výše záloh, o kterou jsme vás požádali v rámci extrémního nárůstu cen energií.

Tímto vám chceme velmi poděkovat, protože převážná většina z vás si zálohy přenastavila na novou výši. 

Přenastavením záloh na vyšší jsme společně zabránili situaci, která by vyústila v platební neschopnost a tím i odpojení od zdrojů, zejména plynu, kterým jsou naše domy vytápěny a je i ohřívána teplá voda. 

Zároveň prosíme ty z vás, kteří si jistě nedopatřením zálohy nepřenastavili, aby si je zkontrolovali a přenastavili na výši uvedenou v e-mailu od paní Christianové z YVEXu.

Zároveň bychom vás chtěli informovat o probíhajících aktivitách Výboru SVJ:

– Nejdůležitější z nich je zajištění kvalitních nabídek na kompletní rekonstrukci potrubí, o které jste byli informováni již na jaře letošního roku.

– Pochopitelně detailně sledujeme situaci na trhu energií. Ve spolupráci s Hospodářskou komorou máme kvalitní a operativní informace. 

– Stejně tak sledujeme i ekonomickou situaci našeho SVJ a adekvátně, v případě potřeby, reagujeme na vývoj trhu. 

– Řešíme re-pojištění našich domů. 

– Smlouvy na seč trávy na našich pozemcích. 

– Připravujeme informační portál, na kterém budete mít k dispozici veškeré potřebné relevantní informace.

– A mnoho dalších drobných aktivit spojených se správou.

Na jaro příštího roku, velmi pravděpodobně na duben,  plánujeme shromáždění vlastníků, kde vám představíme záležitosti spojené se správou našich domů a pozemků. O přesném termínu budete řádně informováni.

Rádi bychom vám popřáli krásný adventní čas, nádherné Vánoce a i oslavy konce roku. Do roku příštího přejeme jen to nejlepší – zdraví a štěstí.

Výbor SVJ

Martin Dejmal

Veronika Jakubcová

Ludvík Toman